De ene generatie gaat en de andere generatie komt (Prediker 1:4a)

Ons team

Ook dit jaar bestaat het team van De Witte Tent weer uit enthousiaste heren en dames. Ze doen er alles aan om jullie week in vuur en vlam te zetten en onvergetelijk te maken.

Witte tent 2023

Altijd vrolijk en gezellig

Ons team

Iris

‘Mijn verlangen is om het zaadje van Gods woord te planten zodat het vrucht mag gaan dragen’

Hoi, ik ben Iris de Jong 31 jaar, en mag voor het eerst meedraaien met de witte tent. Met veel enthousiasme kijk ik hier naar uit! Wat is er mooier dan mijn geloof in God te mogen delen met jong en oud op allerlei manieren! God is zo groot en een leven met Hem is zo geweldig. Ik kijk uit naar het samen zijn, het zingen, het bijbellezen, het doen van activiteiten èn om jou te leren kennen!

Jurian

Ik ben Jurian, ik ben 24 jaar jong. Dit jaar doe ik voor de tweede keer mee met de Witte Tent. Vorig jaar heb ik het zo naar m’n zin gehad dat ik dit jaar weer mee doe!
Ik vind het leuk om met kinderen en tieners te werken. In het dagelijks leven sta ik voor de klas in het basisonderwijs. Daarnaast ben ik in de kerk actief als leiding bij Tempo.

Annemarie

Hoii allemaal, ik ben Annemarie 19 jaar en na de zomer ga ik starten aan mijn laatste jaar van de opleiding commerciële economie. In mijn vrije tijd vind ik het heel erg leuk om sportief bezig te zijn en leuke dingen te doen met vrienden en familie! Ik heb mega veel zin om dit jaar mee te mogen draaien in het witte tent team om zo samen met de kinderen en tieners op ontdekkingsreis te gaan naar God, leuke activiteiten te ondernemen en het vooral heel erg gezellig te hebben! Ik kijk er nu al naar uit:)

Tamara

Hoi, ik ben Tamara! Ik zit inmiddels in het tweede jaar van mijn studie bouwkunde in Eindhoven, maar ik woon nog steeds in Putten. Ik doe dit jaar voor het eerst mee met de Witte Tent, maar ik heb er heel veel zin in! Het lijkt me superleuk om met elkaar met het geloof bezig te zijn en elkaar te ontmoeten door middel van allerlei activiteiten. Ik hoop jullie gedurende de week te zien!

Jesse

Hoi allemaal,
Ik ben Jesse, 23 jaar oud en doe dit jaar voor de 3e keer mee in het Witte Tent team. Het plezier van de kinderen, jongeren, volwassenen en ook teamleden van de afgelopen jaren maakte het een makkelijke beslissing om weer mee te doen dit jaar. Ik heb enorm zin om weer een week lang activiteiten te doen en ik kijk ernaar uit om jullie weer te zien!

Fleur

Hoi, ik ben Fleur Idenburg en ik ben 18 jaar oud. In juli hoop ik mijn diploma voor onderwijsassistent behaald te hebben. Ik doe dit jaar voor het eerst mee, nadat ik een hoop leuke verhalen heb gehoord over de witte tent. Het werken met kinderen vind ik leuk om te doen.

Louise

Hey mijn naam is Louise Verweij,
Naast de Witte tent werk ik als doktersassistente;)
Vorig jaar witte tent is mij zo goed bevallen dat ik er dit jaar weer bij zal zijn! Ik zie er naar uit jullie allemaal weer te zien en hopelijk ook veel nieuwe gezichten. We gaan er weer een spetterende week van maken!

Laura

Ha vakantiegangers en dorpsgenoten,

Dit jaar zal de witte tent weer in het park te vinden zijn en ik mag weer deel uitmaken van het team. Ik ben Laura van der Horst, 25 jaar oud en geboren en getogen in Putten. Als klein kind kon je mij al bij de witte tent vinden en nu al een aantal jaar in het team. Ik heb nu alweer zin in de gezelligheid, het samen zingen en de goede gesprekken met jullie! Hopelijk zie ik jullie daar!

Sabine

Hoi!
Ik ben Sabine, ik ben 21 jaar en doe dit jaar weer mee met de Witte Tent! Ik heb er enorm veel zin in om met jullie op te trekken, verhalen te vertellen en actief bezig te zijn! Ik kan niet wachten om jullie allemaal weer te zien! Tot dan!

Heidi

Ha mensen, ook dit jaar ben ik weer van de partij! Mijn naam is Heidi en ik ben 26 jaar oud. Als ik denk aan de zomer dan denk ik aan de Witte Tent, dus ook dit jaar help ik daar weer graag aan mee 😁 kom jij ook even gezellig aanwaaien?

Martine

Ha! Ik ben Martine, 33 jaar oud en tel daar een jaartje bij op tegen de tijd dat de Witte Tent in het park staat. Vrouw van Gerben, moeder van Stef (6) en Veerle (2). Als teamlid mag ik voor de heelveelste keer met plezier Witte Tent doen! Extra fijn dat we weer in het park mogen kamperen als gezin, onze caravan staat er graag 🙂 Het mooiste vind ik dat we als team iets kunnen betekenen voor met name de kinderen uit ons dorp & mogen uitstralen dat we de liefde van God iedereen zó gunnen. Wie weet planten we, door Zijn Heilige Geest, een zaadje van Levende Hoop in de harten van kinderen, tieners en volwassenen. Daar bidden we voor! Graag tot ziens!

Erica

“Op elk moment en overal kun je Hem vertrouwen”

Voor het derde jaar mag ik, Erica Top 33 jaar, onderdeel zijn van het uitdragen van Zijn woord! God groot maken, met zoveel mensen, geeft enorm veel energie en plezier!
Met elkaar bouwen we aan Zijn koninkrijk! En mogen we zingen en plezier maken. Dat is wat de de Witte Tent week tot en groot succes maakt!

“Ontsteek dan een lichtend vuur, dat nooit meer dooft!”

Edward

Hallo, ik ben Edward Aalten en ik ben 19 jaar oud. Ik studeer bouwkunde op het windesheim in zwolle en zal na de zomer beginnen aan mijn 3e jaar. Voor mij wordt dit de eerste keer dat ik mee mag doen met de witte tent. Ik kijk enorm uit naar de sportieve en creatieve activiteiten en vind het prachtig om samen met de kinderen en tieners te praten over het geloof. Ik hoop der samen met jullie een onvergetelijke tijd van te maken!

Martijn

Hallo allemaal,

Ik ben Martijn, 21 jaar en ook dit jaar gaat de witte tent weer van start. Ik ben blij om deel uit te mogen maken van het team. Zelf ben ik altijd met plezier naar de witte tent gegaan en ik vind het leuk om te mogen helpen om dit voor anderen ook weer mogelijk te maken.

Op dit moment volg ik een opleiding ICT dus met jongeren omgaan is weer een nieuwe, leuke, uitdaging. In mijn vrije tijd ben ik graag bezig met hobby’s als crossen en sleutelen of help ik met de geluidstechniek in onze kerken. Familie is belangrijk voor mij, bij familie op de boerderij helpen is daarom ook een van mijn favoriete bezigheden.

Ik hoop op een leuke tijd samen bij de witte tent en dat ik God’s liefde ook mag zien en delen in alle dingen die we hopen te gaan doen.