De ene generatie gaat en de andere generatie komt (Prediker 1:4a)

Ons team

Ook dit jaar bestaat het team van De Witte Tent weer uit enthousiaste heren en dames. Ze doen er alles aan om jullie week in vuur en vlam te zetten en onvergetelijk te maken.

Witte tent 2023

Altijd vrolijk en gezellig

Ons team

Erica

Erica

34 jaar

Ik ben getrouwd met Wouter Top. We hebben een gezellige zoon, Luca, van 7 jaar. Drie keer per week werk ik, als welzijnscoach, in een gezellig en soms een beetje gek team voor onze jonge en oudere mensen met dementie!

Wat betekent de Witte Tent voor jou?

Dichtbij God zijn, getuigen van Zijn woord en Zijn liefde overbrengen naar iedereen die ik bij de witte tent mag ontmoeten! Daarnaast met het Witte Tent team een fantastische en gezellige week neerzetten tot Zijn eer! En niet te vergeten u, jou en jullie te ontmoeten! “U liet mij opnieuw Uw wonderen zien, U liefde veroverde mij. Want niets op de wereld is ooit zo mooi als U.” ♡ Opwekking 626

Martine

Martine

35 jaar

Hoi! Ik ben Martine, getrouwd met Gerben & moeder van Stef (7) & Veerle (3). Ik werk al jaren met plezier in het onderwijs en ben (kinder) koordirigent. Ik hou van uitdagingen, nieuwe initiatieven en een groep kinderen/mensen in beweging zetten. En..ik hou van kamperen (met onze caravan): ik zit hier dus helemaal op mijn plek!

Wat betekent de Witte Tent voor jou?

Een plek waar iedereen welkom is, zich gezien mag weten door ons, maar bovenal door God. Verschillen overbruggend en focus op het Evangelie!

Rens

Rens

24 jaar

Hoi! Ik ben Rens en na er een paar jaar tussenuit zijn geweest wordt dit mijn derde jaar als teamlid van de Witte Tent. Een aantal van jullie zullen mij kennen als ‘een van de gezichten’ van de Albert Heijn, ik werk hier al 10 jaar met veel plezier. Ik haal energie uit werken met jeugd, daarom zit ik hier ook helemaal op mijn plek. Ik kijk er naar uit om kinderen en ouders te ontmoeten, om er samen een leuke week van te maken met God als middelpunt. Fun fact; 5 jaar geleden heb ik mijn verloofde Sabine hier ontmoet!

Wat betekent de Witte Tent voor jou?

De Witte Tent betekent voor mij een plek waar kinderen en volwassenen van alle achtergronden welkom zijn. Het is voor mij een plek waar we de liefde van God kunnen uitstralen naar onze naasten.

Fleur

Fleur

19 jaar

Ik ben Fleur Idenburg. Dit is mijn tweede jaar dat ik meedoe met de Witte Tent. Vorig jaar heb ik met veel plezier de hele week mogen meemaken en kijk ook weer uit naar dit jaar om er de hele week bij te zijn! Vorig Jaar heb ik mijn diploma onderwijsassistent behaald. Momenteel heb ik een tussenjaar en werk ik in de avonden bij de Albert Heijn. Na de Witte Tent week ga ik beginnen met de opleiding verpleegkunde en dit ga ik via werken en leren doen.

Wat betekent de Witte Tent voor jou?

Voor mij betekent de Witte Tent met elkaar op verschillende manieren over God en het geloof te praten. Om het geloof te mogen delen aan anderen. Ook als team met elkaar dingen delen en vooral om met elkaar er een gezellige week van te maken.

An-Nienke

An-Nienke

22 jaar

Hoi, mijn naam is An-Nienke en ik ben 22 jaar oud. Dit jaar doe ik ook weer mee aan de Witte Tent. Na een jaartje weg te zijn geweest vind ik het heel leuk dat ik samen met het team weer een leuke week tegemoet mag gaan. Zelf hou ik erg veel van zingen, boeken lezen en het leren van nieuwe talen. Ik ben dankbaar dat ik dit jaar weer over de goedheid van God mag gaan vertellen.

Sabine

Sabine

23 jaar

Ik ben Sabine, ook bekend als Sab. Doordeweeks ben ik bezig met mijn studie Social Work, profiel jeugd. Het zal je dan ook niet verbazen dat ik werkende ben binnen woongroepen voor kind en jeugd met een beperking, dit doe ik met veel plezier en passie. Daarnaast ben ik verloofd met Rens, die ik vijf jaar geleden ontmoet heb bij de Witte Tent! Ik ben altijd in voor een praatje, wees welkom.

Wat betekent de Witte Tent voor jou?

De Witte Tent voor mij is een plek waar God aanwezig is en wij Hem aanbidden mogen. Waar mensen mogen zijn wie ze zijn, en wij delen wie God is en dat je Zijn geliefde kind bent.

Gerben

Gerben

38 jaar

Getrouwd met Martine en 2 kinderen: Stef (7) en Veerle (3). Tijdens de Witte Tent-week hoop ik zelf 38 jaar te worden. Werk als analist bij een Werkleerbedrijf waar wij mensen met afstand tot werk helpen aan een baan. Verder ben ik diaken en actief binnen de plaatselijke politiek. In de vrije uurtjes ga ik graag met de mountainbike het bos in of anders is schoppen of slaan tegen een bal ook leuk om te doen.

Wat betekent de Witte Tent voor jou?

Stef noemde het vorig jaar ‘de allerleukste camping’. Het is ook een plek waar ik zelf graag kom, en dit jaar draai ik voor het tiende jaar mee. Het is fantastisch om samen te zijn en met veel plezier te delen over wie God is en Zijn liefde te delen.

Annemarie

Annemarie

20 jaar

Mijn naam is Annemarie en dit is alweer het tweede jaar dat ik mee mag draaien met de Witte tent! Op dit moment ben ik aan het afstuderen voor de opleiding Commerciële economie. Ik kijk heel erg uit naar deze zomer en alle mooie momenten die we weer met elkaar mogen gaan maken!

Wat betekent de Witte Tent voor jou?

Voor mij is de Witte Tent een plek waar we samen mogen komen om God groot te maken, andere mensen over God te vertellen en Zijn liefde uit te delen!

Iris

Iris

32 jaar

Ik ben Iris, getrouwd met Arie en moeder van Ezra (9), Hadassa(7) en Josiah(5). Ik geniet van mensen om mij heen, houd van creatief bezig zijn en praat graag over mijn geloof in God. In het dagelijks leven ben ik peuterjuf en heb mijn eigen bedrijf waarin in bijbelteksten op hout schilder.

Wat betekent de Witte Tent voor jou?

De Witte Tent is voor mij dé plek waar jong en oud horen over Wie God is en wat Hij heeft gedaan voor ons. Het is een plek waar de eerste zaadjes gepland worden, zaadjes ontkiemen of waarbij fris water zorgt dat de bloemknopjes weer open gaan richting de zon. Ik kijk ontzettend uit naar alle diverse onderdelen; de kidsclub, de ontmoetingen met mensen gedurende de dag en de zangdienst waarin we samen God groot mogen maken. Ik hoop u/jou te ontmoeten!

Corine

Corine

20 jaar

Hoi, ik ben Corine. Ik heb management assistent gestudeerd en hoop na de zomer de opleiding doktersassistente te gaan volgen! Het is mijn eerste keer als teamlid van de witte tent. Ik kijk ernaar uit om jullie allemaal te ontmoeten!

Wat betekent de Witte Tent voor jou?

Een ontmoetingsplek voor jong en oud, waar het evangelie verkondigd wordt. Zelf heb ik ook leuke herinneringen aan de tijd dat ik bij de Witte tent kwam.

Arie

Arie

36 jaar

Ik ben Arie, getrouwd met Iris en vader van Ezra, Hadassa en Josiah. Ik werk in de gehandicaptenzorg, hou van muziek maken en geloof dat ik dankzij het offer van Jezus gered ben!

Wat betekent de Witte Tent voor jou?

De Witte Tent is voor mij een prachtige manier om de blijde boodschap van Gods redding te delen met de mensen die komen. Tegelijk is het ook een mooie plek om nieuwe mensen te ontmoeten en te leren kennen en heel veel plezier te maken.

Geke

Geke

18 jaar

Hoi, ik ben Geke en ik ga dit jaar voor het eerst meedoen in het witte tent team. I k studeer momenteel de pabo aan de CHE en ik vind het geweldig om met kinderen te werken. Ik hoop samen met iedereen steeds meer te mogen ontdekken over Gods koninkrijk!

Wat betekent de Witte Tent voor jou?

De witte tent is echt een plek waar je samen christen kunt zijn, als jong en oud. Het is voor iedereen en ik wil graag het plezier van de witte tent overbrengen naar andere mensen. Ik heb enorm veel zin om samen met de kinderen en tieners een mooie week vol activiteiten te beleven.

Martijn

Martijn

22 jaar

Ik ben Martijn. Ik studeer ICT in Utrecht. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te crossen, te sleutelen, op de boerderij bij familie te helpen en met geluidstechniek in de kerken bezig te zijn.

Wat betekent de Witte Tent voor jou?

Ik zie de witte tent als een kans om te kunnen helpen om Gods woord te kunnen verspreiden binnen en buiten onze kerk op een leuke, actieve manier. Zelf ben ik vroeger altijd met plezier naar de witte tent gegaan. Een enthousiast team zorgt voor een leuke en veilige sfeer. Door deel te nemen aan het team van de witte tent hoop ik bij te kunnen dragen aan een leuke, actieve week waarin geloven centraal staat voor de mensen die dit jaar naar de witte tent komen.

Rhodé

Rhodé

20 jaar

Hoi, ik ben Rhodé en ik dit jaar mag ik voor het eerst deel uitmaken van het Witte Tent team!

Wat betekent de Witte Tent voor jou?

De activiteiten, gesprekken en gezelligheid die zomers te vinden zijn in het park, maken dat ik ernaar uitkijk! Ik hoop jullie allemaal te zien!

Edward

Edward

20 jaar

Ik ben Edward en ik doe voor de 2e keer mee aan de Witte Tent. Ik studeer HBO bouwkunde op het Windesheim in Zwolle. In mijn vrije tijd ben ik graag sportief of creaief bezig.

Wat betekent de Witte Tent voor jou?

De Witte Tent is voor mij een hele mooie manier om mijn vakantie te besteden. De mogelijkheid om met een enorm leuk team, en een net zo leuk programma te mogen evangeliseren in en rondom Putten, heb ik met twee handen aangenomen. Ik geniet er enorm van en na vorig jaar mee te doen wilde ik dit graag weer.

Gerline

Gerline

31 jaar

Hoi! Ik ben Gerline, getrouwd met Lars en moeder van Boaz en Moos. Deze zomer mag ik ook meedraaien in het team van de Witte Tent. Ik zie er naar uit om samen na te denken over wie God is en hoe we telkens weer van Hem mogen zien. Ook hoop ik op een boel gezelligheid en plezier!

Wat betekent de Witte Tent voor jou?

Bouwen aan het koninkrijk van God

Jurian

Jurian

25 jaar

Ik ben Jurian, 25 jaar jong. Ik ben meester van groep 8 op basisschool De Akker. Mijn werk is ook een beetje mijn hobby. Verder vind ik het leuk om af te spreken met vrienden en hou ik van spelletjes spelen (tenzij ik verlies 😉)

Wat betekent de Witte Tent voor jou?

Ik vind het ontzettend gaaf om onderdeel te zijn van de Witte Tent. De blijde boodschap doorgeven aan een jonge generatie vind ik echt gaaf!

Sabine

Sabine

22 jaar

Ik ben Sabine, 22 jaar en draai voor het vierde jaar met heel veel plezier mee met de Witte Tent! Ik hou veel van boeken, mooie bloemen en bakken.

Wat betekent de Witte Tent voor jou?

Ik vind het mooi om te zien dat kinderen en volwassenen geboeid raken door het Woord van God en dat dat tegelijkertijd mensen verbindt.