Waar liefde woontgebiedt de HEER den zegen (Psalm 133:3)

Onze huisregels

Belangrijke informatie voor deelname aan onze activiteiten.


Eigen risico

1. Eigen risico
Bij deelname van activiteiten gaat u ermee akkoord dat er een eigen risico geldt. De organisatie van dit evenement kan niet aansprakelijk worden gesteld voor materiële schade en letsel. Bepaal daarom zelf of u deelneemt of niet.

2. Zoekraken van eigendommen van deelnemers en / of leidingDeelname aan de activiteiten geschiedt altijd op eigen risico. De organisatie kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het zoekraken van eigendommen.

Privacy

Verklaring voor deelnemers van alle activiteiten van de Vakantiebijbelweek
De AVG-wet is een Europese wet waardoor persoonsgegevens gelijk verwerkt worden. Dit zijn gegevens die verbonden kunnen worden aan een individu of waarmee een individu kan worden geïdentificeerd: Naam, foto, telefoonnummer, e-mailadres, enzovoort.

Bij deelname aan activiteiten van de Vakantiebijbelweek gaan deelnemers akkoord met het volgende:

  • Transparantie: Er wordt toestemming gegeven voor het publiceren van foto’s en video’s op Facebook, Instagram, Youtube, de aan de vakantiebijbelweek (de organisatie) gelieerde websites en gedrukte bronnen van de organisatie.
  • Doelbeperking: De genoemde persoonsgegevens mogen alleen gebruikt worden voor doeleinden die gerelateerd zijn aan het bekendmaken en verspreiden van materiaal van de Vakantiebijbelweek.
    Gegevensbeperking: Alleen de gegevens die vermeld zijn onder transparantie mogen worden verzameld.
  • Juistheid: De organisatie is verantwoordelijk voor het correct maken en behouden van de verzamelde persoonsgegevens. Elk lid heeft hier bevoegdheid voor.
  • Bewaarbeperking: De persoonsgegevens hebben tot doel gepubliceerd te worden binnen de netwerken van de organisatie. Hierdoor blijven deze persoonsgegevens in het systeem voor specifieke doeleinden van de organisatie het legaal publiceren van afbeeldingen en video’s.
  • Integriteit en vertrouwelijkheid: De persoonsgegevens zijn alleen te zien door leden met toegang tot de database van de organisatie, deze zijn niet zichtbaar voor derden.
  • Verantwoording: Al deze stappen zijn doorgelicht en aangepast waar nodig.

Wetgeving

Bij deelname aan de activiteiten als vrijwilliger en deelnemer dient men zich te houden aan de gestelde richtlijnen van de overheid. Bij herhaalde overtredingen kan het team in overleg besluiten u uit te sluiten van deelname aan een of meerdere activiteiten.